Anotace: je to smutné kus z mého života prosim přečtěte si a ohodnoťte
Sbírka: Tam kde vše začíná i vše končí
Musím uznat, že Tvé básně jsou velmi líbivé.. čím více jich čtu, tím víc mě překvapuješ, přiznávám - máš můj obdiw Crow..
25.09.2008 10:15:00 | *whatsoever*
Je to velice krásná báseň,tento (autor) je vyjímečný,umí tak krásné básně,že uroním někdy slzu,proto si zaslouží sto procent,kdo dá míň,neumí rozopoznat správné a dobře psajicího autora,divím se že v literární soutěži kterou absolvoval nebyl se svou jedinečnou básní na prvním čestném místě,GRATULUJU!!!
08.09.2007 21:07:00 | Ty