Svoboda se snoubí s bezprávím...
Anotace: Berlín-Roztok-dvě hodiny...
Počítej červená auta a mlč
dream of californication na severu
neurčitý pocit
...ze ztráty paměti.
Zrezlé železné zábradlí
a jablečá limonáda v pet lahvi
..nezálohované...
Ostnatý drát rozdělující
svobodu a bezpráví...
Posprejovaná zeď ze západní strany
a voják který nikdy neuměl milovat.
Bouře nad mořem v dálce
slabá kocovina
dětský pocit méněcennosti
anděl přilepený na stránkách deníku
...neplač, nemám to rád...
Svatební šaty polité červeným vínem
Nahá nevěsta v posteli
ženich za hranicem...
Vítr rozbyl všechny skleničky.
Déšť omyl střepy.
V kůži uprchlíka
stírám slzy z tváří
a sbírám odvahu
...
Komentáře (1)
Komentujících (1)