Dobré a špatné...
Anotace: Nikdy nejsme tak šťastní,a tak nešťastní jak si doopravdy myslíme…
Dobré a špatné….
Máš své sny?
máš někdy také špatné dny?
toužíš vše zničit, proklínáš okolí,
neboj, však jednou to přebolí…
Máš tajná přání?
Máš někdy také dobré dny?
Toužíš všem pomáhat a svět zmenit právě ty?
Neboj, to přejde, osud je nevyzpytatelný…
Komentáře (1)
Komentujících (1)