Anotace: O dívce, která všem lidem dávala, pak ale sama nemohla dál...
Kdo se rozdá úplně, nemá již co dál dávat...proto se musí dávat přiměřeně. Supertip!
21.12.2007 18:35:00 | Chancer
Hmm něco mi v tom vadí nevím jestli je to tím opakováním jak pořád chudinka dávala...nebo mi chybí nějaká hloubka-není to špatný ale je to spíš jak nějaká krátka část/začátek docela ucházející básně...
22.08.2007 11:34:00 | A.Adonay.Š
No, ona mi ta písnička stála vzorem....takže je pravděpodobný, že ti jí bude připomínat :D
22.08.2007 09:33:00 | Azachiel de Grim
hrozně mi to připomíná jednu písničku "Náhrobní kámen" ... a tu mam ráda...takže se mi to líbí :)
22.08.2007 09:30:00 | stmivani.na.lepsi.casy