Stísněnost
Tísňové volání
údery srdce
vlastním stylem
dávají na vědomí
ne příliš romantickou
stísněnost
divoká řeka krve
nedokáže vyplavit
nánosy neoficiálních
pocitů
„navenek vypadá normálně“
řeklo příliš výmluvné
zrcadlo
ustřelený úsměv
padající list
vsakuje se do půdy -
živiny smutku
živých i mrtvých
na místo dopadu
roztažených koutků
svítí slunce
po chvíli dopadá i déšť
možná jsem jediný
kdo ví
že tam nic nevyroste
Komentáře (5)
Komentujících (5)