Sni si....
Anotace: rozplynul se ...
sen
který jsme snili
jsem nebezpečná
krutá mrcha
povídáš
a já
odcházím
v očích máš slzy
chlapy přece nepláčou
snažím se říct
nemůžu
patro po patru
výtah ujíždí
prosím
jen rychleji
utéct
od smutku
v tvých očích
objevila se láska..
to brzo
už ji nechci
klíčky
v zapalování
od srdce
jedeme zpátečku
sama
křižovatkou
plnou rychlostí
brzda
která nebrzdí
naposled
pohled údolím slz
Komentáře (1)
Komentujících (1)