Jsem motýl
tápu fantazií
hledám štěstí
kam nám za ty roky uteklo
asi daleko
jenom čekám
až rozhodneš
stojíme nad koncem
řekni to prosím
stačí
trocha volnost
protáhnout křídla
nechat se laskat mraky
a možná
taky
někým jiným
už dost
s falešnými slzami
i když možná
nejsou tak falešné
prostě
někdo má tu smůlu
a má víc rád
bohužel
a slunci napovel
nastavím tvář
šťastnou nezvykle
roztáhnu křídla
uletím
jako motýl barevný
Komentáře (3)
Komentujících (3)