V hlubině
Anotace: ...tentokrát to s vodou a hastrmanem nemá vůůůbec nic společného :o)
Na kraji skaliska
uprostřed jeskyně
padá můj pohled do kráteru.
Bublá tam láva
a tančí tam zběsile
rej plamenů.
Obraz mne neděsí,
podivně smiřuje,
něco jsem dokázala.
Život, oheň objevit,
kde na pohled kraluje
chladná skála!
Komentáře (0)