Ledové království
V ledovém království smutku
tam prožívám svůj žal
skládám k němu hudbz
bolest slova psal
Má labutí píseň o lásce
kterou nesmím znát
protože když pramen není
z čeho vodu brát?
O mé touze slyšet slova
určená jen uším mým
nebát se že o ně příjdu
když mezi nás noc vtlouká klín.
Slova jako miluju tě
nesnesl bych ztrátu tvou
šeptat slova uklidnění
když andělé v noci řvou
Zoufám si tak stále
v téhle zemi cizí.
Moje srdce zmenšuje se
jednoho dne-zmizí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)