... brzy
Příchodem rána
v nemilost dána
stydlivé nebe
samotnou zebe
---------------
Stilety v srdci
do duše vlci
zbylo jen málo
z toho, co hřálo
---------------
Palčivost louhu
umlčet touhu
v kropence slzy
Zemřít je brzy ... ?
Komentáře (8)
Komentujících (8)