Plačicí...
Anotace: Tohlě mě napadlo po jedné procházce v lese při mém pláči ...
Plačící růže dívá se do slunce,
a hodnotí krásu bílého prstence.
Prstenec je to velmi krásný,
na její bledý tváři.
Vypovídá o plačicí dívce,
jak ztratila víru v blížíci se slunce.
Nevěří už ani sobě,
v téhle kruté době.
Nevěří už ani kytaře své ,
které říkala o lásce nevěrné.
A tak dívka pláče dál,
Jak by se jí každý smál...
Komentáře (0)