Molo pláče
vidím
cestu
za řekou
široká
vodní hladina
kráčím
po molu
končí
a
voda začíná
hledám
tápám
nevidím
převozníka
ani se nedivím
nespěchej
hladina říká
nenajdeš
klid
v oblázcích mých
cítím
dno
rozbahněné
přívalem
citu
nespěchám
ryby
tiše mlčí
znají
osud
hledajících
druhý břeh
není
záchrana
z očí
slzy kanou
dál
letět
jak pták
jen zůstává
smutek
a
pláč
nezastaví
...
Komentáře (2)
Komentujících (2)