Pohřeb I. -bez zármutku
Hlasy a prázdnota
-jak se mne dotýká-
nevšední temnota
-Holčička chce jezdit po zábradlí-
/kolikrát jste spadli?/
Vy se snad bojíte?
O tělo/O duši
-že tu tak stojíte...-
Nikdo z vás netuší
-jen pohledy jsou zrádné-
Je to tak snadné...!
Komentáře (4)
Komentujících (4)