Řev mrch
Měsíc téměř v úplňku
v ústech mám chuť pelyňku
v duši cement zalil nervy
v srdci hnilobném mi lezou červi.
Mysl má myslí jenom temně
veškerý žal světa je ve mně
démoni temnot nenechají mne být
budu ve svých smutcích věčně hnít.
Smutné je zemřít dříve,
když nevidím, jak ostatní mrchy mřou.
Však má smrt brzy přijde,
ale alespoň slyším jak řvou!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)