... si nevybereš ... když jdeš na zteč ....
Tak to můžeš dostat buď kulku mezi lopatky ...
... .... .... .... a nebo ... lopatkou přes kulky ... :-))
30.08.2007 15:37:00 | HarryHH
Jako by ta kulka proletěla mnou, právě tak se cítím, dílko skvěle napsané. Smutné a přesto tak ze života, hluboké k zamyšlení.
29.08.2007 11:21:00 | NikitaNikaT.
Zbrane k lasce nepatri, bojovat za lasku se ma treba i s holýmy rukama...
28.08.2007 13:54:00 | carodejka