Bloudím městem andělů
Všechno vidím ze záběrů
Nenávist mou duši pohlcuje
A všechno ji zachycuje
Hodně lidí mi ublížilo
Zhluboka se vysmívalo
Už nevím, co dělat mám
Asi se toho všeho vzdám
Jsem ztracená a nikoho neznám
Jsem ztracená a tak rychle se vzdám
Jsem ztracená a velmi ublížená
Jsem ztracená a má duše je zničená
Hledám směr ve světě andělů
Možná se z toho dostanu
Ale navždy ztracená zůstanu
Je konec mých snů
nastává den zítřků
Bloudím dál a sama se nepoznávám
Tak rychle se vzdávám
Na naději vůbec nevyčkávám
Nikoho se nezastávám
Už toho mám všeho dost
A na všechny mám velkou zlost