Zlomená....
Anotace: někdy se tak prostě stane že slzička skane...
nesmutni děvčátko
i andělé pláčou
pro tebe
nechoď pryč
maličká
škoda je
mladého života
vítr tiší
bouří
tvoji bolest
holčičko
z oblaků
padají labutě
mají zlomená křídla
a v očích slzy
jsou to
tvá křídla
děvčátko
zjistilas
moc brzy
Komentáře (2)
Komentujících (2)