Pláč
Anotace: V pondělí to bude už pět měsíců... A láska bolí... pořád...
Jen plakej
dívenko.
A vzpomínej...
Na chvíle,
kdy jsi
byla šťastná.
Pak nejspíš
perly
v očích
budeš mít
a úsměv
na tváři...
Sic plný
bolesti,
zklamání...
A jizvy
na duši
se už nikdy
nezahojí.
Vždycky
zůstane
jizvička
naplněná
vzpomínkami
a bolestný
pohled
do prázdna,
který kalí
jen přehrada
slaných
potůčků.
A ty nikdy
nezapomeneš
na to,
jak bolí
láska...
Komentáře (6)
Komentujících (6)