Nikdy dost dobrá
Chci brečet
ale došly mi slzy
Chtěla bych křičet
ale jsem němá
Chci ti tak ublížit
ale mám srdce
Chtěla bych tě ponížit
ale mám city
Chci ti říct NE
ale to neumím
Chtěla bych aby ti bylo zle
ale sama sebe tím zabíjím
Chci utišit bolest
ale je moc silná
Chci abys mě miloval
ale nikdy pro tebe nebudu dost dobrá...
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
Komentáře (4)
Komentujících (4)