Anotace: Miniatura...
odmítám ti psát komentáře..ale musím..vždyť já ti pořád budu psát to samé v obměněných verzích...báječné:-)
29.11.2007 09:57:00 | Lady Carmila
:-)a co bude dál až motýl ti zanechá svá andělská křídla?Dej pozor,nesetři z nich pel,aby si mohl létat!
03.09.2007 13:42:00 | sluníčko sedmitečné
Celou dobu čekám až něco nového napíšeš...Krátce, stručně, hezky...:-)
30.08.2007 18:23:00 | ta co bývala Andělem
motýli jsou zaručení, taky mi pomihli když mi bylo zle... ovšem v zimě je to horší.. moc pěkná miniatura=)
30.08.2007 15:36:00 | Já Esther Ruth