Poslední den smuteční...
Anotace: Žena ze snu skočila pod vlak! Hysterický pláč přehlušil šum andělských křídel...
Slunce roztává sníh
na křídlech vran
a tulipán vykvetl
uprostřed léta…
Šeptáš: ,,Už nikdy více!“
Zdi polepené výstřižky
zoufalých zpráv z novin,
-marné čekání na vysvobození.
Další sebevrah na železničním přejezdu…
…Přestal věřit na zítřek…
Vyzvánění telefonu
proniká do letargie
horkých zimních dní
a sociální pracovnice
vzala dítě do cukrárny.
Němá prostituce
snědla jablka z mísy.
Dítě se lekalo
postav v šeru…
…Které nikdy neskončí…
Komentáře (3)
Komentujících (3)