Srdce v ledu
Anotace: Je to o prázdnu,které neustále ve svém srdci chovám je mi zima a nikdo mě nechce zahřát......
Srdce v ledu
,,Mé srdce trpí a zamrzá k ledu
Ty jsi tak sladký jak hrníček medu
Tvé plameny lásky ke mně , mé srdce mohou rozehřát
To je mé přání ,které si budu navždy přát
Chtěla bych , aby tvé prsty dotkli se mé pleti
A já své rty na tvé dala bych ti
Ale to se nikdy ,nikdy nestane
A proto , mé trpící srdce v ledu zůstane“
Komentáře (0)