Modlitba za děti...
Dějiny běží jak mračna zběsilá
prší z nich bolavé smrti rány
Denně zde něčí život doznívá
denně se otvírají šeolu brány
A děťáka zmírají bez soucitu
nikdo nechová jejich tělíčka
Já volám a řvu na vědomost světu
že jejich bolest nikdo nechýčká.
Pláči nad krutostí vrahů dějin
naříkám nad zhoubou nevinných
Bezradně nad prospastí smrti stojím
kdepak je radost a dětský smích?
Já Bože, Tě prosím už nečekej dál
splň svoje sliby jednou dané
Učiň už na zemi pro děti ráj
způsob ať Tvé slovo brzy se stane...
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: Cathy, Anejet
Komentáře (3)
Komentujících (3)