Báseň tak trochu v hystorickém podání ... kdo by to byl řekl. Pěkná, fakt mě zaujala ...
16.09.2007 21:52:00 | NikitaNikaT.
Láska má mnoho podob a přirovnání.
Tvoje básenka se mi líbí i ten realismus tu sedí.Hádka v lásce nepřekáží jen prý pročistí vzduch a posiluje lásku.:-)
04.09.2007 22:53:00 | HannyJanny
Skvělý, zaujalo mě to...ale bereš tu lásku až tak nějak moc realisticky ne?.-)
01.09.2007 23:20:00 | paranoidandroid