Život bez radosti :(
Anotace: tak nějak se cítím každý den
můj život je jen žal
ale má cesta vede stále dál
jdu po ní a snažím se neohlížet
on křičí já jej nechci slyšet
ta cesta je dlouhá a smutná
má duše je plná žalu jak hluboká studna
čekám na poutníka co má jméno strach
nic už mi nebrání v tom abych se změnil v prach
jeden rychlý pohyb a rudá kapka padá na zem
kdo se prosil o život abych byl takový jaky jsem
teče a teče rudá barva
louže je plná vzpomínek
choulím se k sobě jak motýlí larva
v srdci mi hasne plamínek.
Komentáře (1)
Komentujících (1)