Anotace: Tuhle básničku jsem vysypala teď zrovna z hlubin mlhavých emocí, šedého odpoledne a mořské nemoci... Napsána byla v kolonce osobního popisu, ale chtěla jsem ji dát i normálně na čtení...
já se ve škole učim francouzsky už nějakej ten pátek, ale umim kulový. Včera jsem koukala na Fabuleux destil D`Alemile Poulain čili na Amelii z Montmartru ve franzouzštině. Trochu psycho, rozuměla jsem tak slovo za deset vět...=) takže si nezoufej, že bys na tom byla kdovíjak hůř než já, navíc ve škole tě prd naučej. Naučí tě život, já jednou uteču do france a naučim se tam konečně pořádně mluvit!
03.09.2007 16:24:00 | Já Esther Ruth
merci, mademoiselle :) c'est fait, tres déprimant...
btw, to jsem se snažila najít ve slovníku, protože francouzsky zatím umím pár nudných frází :D. ale zrovínka tenhle tejden se začnu učit ve škole, tak snad to bude lepší ;)
03.09.2007 14:36:00 | Lostris Queen