...věřím ve střelbu ... a na ultimátní řešení ...
jinak se totiž ... nic nezmění ...
*- . ... a roboti píšou, ... že udělat pevný rozhodnutí je - DAR - / který nemá hned tak kašdý ...
05.09.2007 13:23:00 | HarryHH
Neříkám, že to jde snadno, fišbounku, ale když není na výběr ... prásk!
05.09.2007 12:52:00 | smudlinek