Oltář
Anotace: Takový rozjímání...
Za svitu Měsíce,
k oltáři tisíce
kroky snad půjdu.
Lásku mou potají
lidé si šeptají
s pohledem na Tebe.
Vidíš mé lokýnky
a v ruce prstýnky,
co není Tvá.
S pohledem na Tebe,
stáhnu se do sebe
a náhle zblednu.
Střevíček vykročí,
slzičky vyskočí
a já se třesu.
Nemůžu dál,
plamen co plál
se zase rozdmýchal.
Mou láskou...
Komentáře (3)
Komentujících (3)