Ukradený..
Ve svitu lamp,
mžouráš se potichu,
není Ti do smíchu,
ztratil si se......
Zahodil jsi vstupenku,
a prodal svůj svět...
opilou kořalku,
chtěl bys nevědět….
Její tvář zapomenout,
zmuchlat tenhle den,
plamen očí pohasnout,
žít sen co byl Ti ukraden….
Komentáře (4)
Komentujících (4)