rozmluva
Anotace: a stejně neexistujou...
Andělé neexistujou
/Ale jo!/
Pak nemaj křídla
/Mají, jen je nevidíš/
v tom případě mi jsou k ničemu
/Neboj, oni tě zachrání/
Zachrání? Před čím? před smrtí?
/Ne. Přes strachem a bolestí/
Vážně? V tom případě neexistujou
/Ale ano... Jen ty je nevidíš.../
Komentáře (2)
Komentujících (2)