Anotace: za pár minut..nehledej budoucnost (ve skutečnosti neexistuje žádná temná strana Měsíce - temnota je totiž všude)
Pokud jsi celou tuhle báseň nemyslela,budeš génius...je krásná,jaká je teprve,když přemýšlíš...:)
26.10.2007 13:03:00 | .K.r.i.s.t.y.
Jestli teď začínáš myslet, tak to se máme na co těšit ;) Nesmutni, taky mám občas v hlavě plno.
08.09.2007 15:36:00 | prostě Zuzana