Anotace: Nic se nevyplácí přehánět, protože tam někdy za koncem duhy a ležatou osmičkou začíná vše od znova nulou.
...nějak mi došla slova :) asi se ke mně zatoulalo ticho...smutně krásné, jak ve tvé básni...
12.09.2007 16:16:00 | Severka
Teda, to byl splín..;) Ale stejně v tom cítím naději. Nechci Tě urazit, ale nedala ses náhodou na optimismus?:))
11.09.2007 18:27:00 | Rádoby zoufalá
..ta anotace mě vzala víc... proč ten smutek? Pak jen; ticho po pěšině...
08.09.2007 16:35:00 | Rybí_kost