řekni, že mě miluješ!
Řekni mi ať ještě nejdu,
řekni, že mě miluješ,
řekni mi prosím: "bez tebe se neobejdu"
řekni mi těch tvejch tisíc vět..
chci vidět tvý oči,
chci cítit tvůj dech,
chci znát ten pocit, kdy se svět točí,
chci tě tady a to hned!
řekni že mě miluješ...
prosím řekni to ...
mám pocit, že jenom lžeš,
bolí to..
tak řekni, že mě miluješ!
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)