je to jako jeden krásnéj obraz
19.03.2012 23:57:08 | kočkopes
úžasná..toľko vecí z môjho života sa mi pri nej vybavilo.. proste skvelá!
19.09.2007 15:24:00 | gallatea
"Celý svět je jen vitráž s barevnými sklíčky
je na nich nápis Sursum Corda!
Vzhůru průsvitné srdce
vítej na dlani Páně...
svět je jen kaleidoskop
s barevnými sklíčky.."
Malovat fakt neumím.
I když donedávna jsem si byl jist, že bych nedokázal napsat báseň...
:-)
10.09.2007 17:09:00 | La Suneteto
Víš, že tvý básničky vidím barevně? Hned jak to čtu, v hlavě se mi vynořují obrazy... nebo slova...
10.09.2007 10:02:00 | La Suneteto