Hvězdář
Anotace: The Fray - How To Save A Life
Jsi hvězda co jednou na zem spadne
Co tiše a bolestivě chladne
Co pomalu umírá v záchvatu křečí
Vždyt tvé srdce smutkem brečí
Nejsi ta uctívaná hvězda
Zbyl z tebe jen kus našeho světa
Pamatuješ
Padá mrtvá hvězda
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: excited, Natálie T.
Komentáře (3)
Komentujících (3)