V příštím životě
Anotace: něco končí, něco začíná
Natahuji ruce tmou
a doufám, že rozetnou
prázdnotu, co duše cítí
dosáhnou až na dno bytí
na život, co budu mít
v jiném těle jinak žít
v chladné tmy nahotě
v příštím svém životě...
Komentáře (1)
Komentujících (1)