Anotace: Njn, doma už je to bídnéé.. :(
Ouh...Asi psana s velkym vztekem...Mam takovou jednu vec, ktera fakt plati, a to ze kdyz pises ve vzteku nevznikaji z toho dobry veci...nejdriv je dobre se uklidnit, usporadat si sve myslenky v hlave a potom vznikaji moc hezke veci...
14.10.2007 21:29:00 | Me and you and all the others
tohle chápu.. u nás doma je to naprosto stejný.. až na to, že rozvod fakt nehrozí.. :(.. bohužel..
09.09.2007 21:59:00 | Adie.80