Příchody
Tak už jsou tu,
Vroucí začátky dlouhých konců,
předpodzimní šílenství bázlivosti,
co pomalu mění tajemství jistoty v prach.
Spálené šance, srdce v ofsajdu
a záblesky světla v nekonečném vzteku
rozezvoní hořké údery sladkých zvonců;
to není vítězství, to jsou
jen bílé vlajky, co znamenají strach.
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, drsnosrstej kokršpaněl, Maro Deives, Severka
Komentáře (3)
Komentujících (3)