Nač?
V době kdy si mocní rvou,
z rozkradených domovů tlející zbytky;
a polohrbá stařenka,
žmoulá patku chleba;
chce se mi křičet,
z cihlové zídky ;
že té dívce,
slunce je fakt třeba
S egoismem líp se chodí,
po vyšlapaných cestách;
co kupci, samozvanci;
lidé v zbroji;
rozšlapali ve prach
Nač poslouchat mocnáře,
tvory zhrdlé plísní;
nač se dívat do snáře,
když srdce hyne v tísni?
Komentáře (0)