Anotace: Nevím jestli to pochopíte...tohle mě napadlo dneska na praxi když sem přišla do jednoho pokoje a tam sem uviděla tu nejsmutnější holčinu
Holka zlatá, já jsem ve třeťáku na vyšší a ten pocit mám úplně stejnej. No jasně, na těch hodinách oška v těch přiblblejch učebnách po skupinkách se člověk nenaučí vůbec nic. Chce to prostě praxi ve špitále... Někdy dost krutou, když Tě učitelka nechá se slovy: "Hm,tak připravte mrtvolu k pitvě" samotnou.
13.09.2007 23:11:00 | Weixelbraunka
taky zdravim pocity mam takove ze mi pripada ze nic neumim...ja sem z jihlavy
12.09.2007 15:54:00 | JOLINAR4
Zdravím Tě kolegyně! Jaké máš z první praxe pocity? Já taky začínala ve třeťáku na zdrávce na dětským a pocity mám z těch první praxí dost depresivní. Píšeš, že jiné než smutné básničky neumíš...Evidentně sis v životě prožila svoje...Já jen doufám, že Tě právě ta praxe ještě víc nenafackuje jako mě. A ještě něco...doufám, že nestuduješ zdrávku úplně na tom nejsevernějším cípu Čech?
11.09.2007 22:04:00 | Weixelbraunka