Noc
Anotace: a čas smutného kvítí...
Noc zahalila zem tmou,
jak tmavým smutečním šátkem,
lidé oddávají se snům,
přemoženi milosrdným spánkem.
Ležím a na zdech sleduji stíny,
které vytváří pouliční lampa,
myšlenky toulají se minulostí,
jak krásná je v noci osvícená Kampa.
Dnes spánek na mě zapomněl,
nebo byl to snad jeho plán,
proč nechává mě samotnou
a nechce být mnou milován.
Noc zahalila zem tmou,
jen pár hvězd na nebi svítí,
nastává zase podzim,
ten čas smutného kvítí.
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: jehlaspichlas, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)