Anotace: Posledních pár dní bylo jak kolotoč bolestných šoků do mýho srdce, doufám, že ta jízda brzo zkončí:)..
Z tohohle díla je cítit hodně zlosti.Přestože je to tak nasupený,tak je to povedené.A neboj,každý máme takové dny.Jednou si nahoře někdy dole. =o)Vždycky může bejt hůř, i když někdy si tím sama nejsem moc jistá..
07.06.2009 10:29:00 | Dullsinea
Tedy, v 19 jsem byla nějak veselejší . . . no snad se to zlepší pozítří.
12.09.2007 12:51:00 | kliďaska