Zahrada v duši
Anotace: Smutné,pesimistické,ale upřímné
Zahrada v duši
Zmatek v duši,
V srdci nepokoj,
Slzy,co už snad je láska vysuší,
Zrušily můj hlavní duševní spoj.
Přestřihly lanko,utnuly radost,
Rozsely smutek,slzy vysadily,
Vypěstovaly splín a starost,
Štěstí a úsměv nezalily.
Proč to udělaly?
Za co se mi mstí?
Copak ten zmatek v duši někdo pochopí?
NIKDO…
Jen láska smutek zahubí,štěstí rozseje
A spojí potrubí
Zalívající úsměv a štěstí….
Komentáře (2)
Komentujících (2)