V okamžiku.. mě něco napadlo:-D Jojo,ozvěny vzlyků,ty znam taky...;-)
20.09.2007 23:06:00 | Haňa,dívka do nepohody
To je zajímavý a samozřejmě moc pěkný. Vždy když si čtu nějakou báseň která se mi libí, říkám si jak to do sebe krásně zapadá a má to hlavu a patu. To já neumím a tak je pro mě velikým uměním, když někde tak vhodně dá slova k sobě :)
19.09.2007 18:35:00 | Franceska.Darness