Když srovnám mé výplody a hrůzy,kterými hyzdím básně a tvorbu tvou,tak vzniká vzorec.
Tvé básně = krásné a umělecky hodnotné díla.
Mé básně = výplody kravin ,blbostí a vášní něco takového ztvořit jako ty.
Takže jen pokračuj,rád si přečtu další tvé básně ať už mají žánr jakýkoliv.
18.11.2007 21:31:00 | Replix
Samotu Misho nepitvej, ale zpytuj :-)
Maťo, máš skvělý básničky. Moc se mi líbí, opravdu povedené. Gratuluju!
04.11.2007 23:55:00 | Hynas