Hle, padá hvězda!
Anotace: /...a možná byla poslední.../
nehnutá jako portrét mrtvého malíře,
chladná jako první podzimní noc,
nechává se navádět hvězdami
…ty prázdné oči…
dny beze smyslu a všechny noci stejné
co je dnes a kdy je včera
a před rokem
měla jenom o něco kratší vlasy
…a tvář ukrytou v dlaních…
pro vás jen pláče, ale uvnitř krvácí
a vaše soucitný pohledy
…bolí...
hle, padá hvězda!
…a možná byla poslední…
***
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: její alter ego, SadLily
Komentáře (7)
Komentujících (6)