....A pohádky je konec
Anotace: Smutné,ale ze srdce jdoucí
.....A pohádky je konec
Duše rozervaná,
toužící po lásce,
holka uplakaná
slzami promáčí matrace.
Slzičky padají jak kapky při dešti,
drobný obličej smutkem se třese.
Srdce jak sevřené nerezovými klešti,
dušička malinká,ztracená v lese.
Mozek už nemá co poradit,
všechno je na nic - a konec.
Jak ji jen mohl zradit?
v pohádce zazvonil zvonec...
Komentáře (0)