Sama,samotinká
Anotace: Smutná,pesimistická,jako obvykle
Sama,samotinká..
Sama,samotinká,
jak špendlík malinká...
Jak mravenec, co ho v moci máte
a nyní ho pomalu rozšlapáváte...
Utlačovaná životem a světem,
prodírající se divokým pralesem.
Ta, co je na velký myšlenky moc malá,
a dělá,jakoby je chápala.
Ta malá nezkušená
a depkou opojená...
Komentáře (0)