Anotace: ?????
riviera a krásné ženy
ale někde
poušť a suché kmeny
někde klima a whisky s ledem jinde zima a rekviem jde předem voda a jídlo
je tam luxusem a k hrobům
je to poklusem někdo může
co se mu zamane a někoho už dneska
vítr zavane
zlatej střed to jistí :) .. skvěle uchopená..
01.07.2017 16:43:43 | Amelie M.
Ano, bohužel.
15.09.2007 22:17:00 | Veru
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?