Ticho
Anotace: Ztrácím přátele-ztrácím kouske sebe....
Topím se
volám o pomoc
prosím.....
bez vísledku.....
Ztrácím přátele
ztrácím kousek sebe
ztrácím štěstí,které jsem s nimi aspoň na chvilku mněla
prázdná stránka ,je jen důkaz že si nemáme co říct
je to jako prázdná stránka v mém životě....
asi bych mněla začít znovu...
najít si někoho s kým bych si mohla povídat....
ale,na co mi to bude?
Topila jsem se....volala o pomoc.....už ne...
telefon je hluchý.....
mám prázdnou stránku...
vypnutý mobil...
zavřené dveře...
a zahozený klíč...
nikdo neví kde je...
nikdo...
Komentáře (0)